Pagina opties

Groter
RSS

Ontdek Tiengemeten per fiets - Tiengemeten

Dit item is verlopen op 26-09-2019.

Wil je natuureiland Tiengemeten in een kort tijdsbestek ontdekken? Ga dan op zaterdag 14 september mee met de excursie ‘Ontdek Tiengemeten per fiets’ van Natuurmonumenten. Tijdens de twee uur durende fietstocht over deels onverharde paden neemt de gids je mee over het eiland. Je hoort de verhalen over de natuur en de historische hoeves, bewondert de bloemenpracht in de  Oude Polder en geniet van het uitzicht vanaf de Vliedberg. De afwisseling van het landschap zal je verbazen.

Zorg dat je ruim voor vertrek van de pont van 11.00 uur aanwezig bent. Verzamelen bij het bezoekerscentrum op het eiland. Trek stevige schoenen aan. Vergeet je verrekijker niet en neem een lunchpakket mee. In het bezoekerscentrum staat een huurfiets voor je klaar. Fiets je liever op je eigen fiets? Deze mag gratis mee op de pont.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten. Parkeren kan op het parkeerterrein bij de haven. Leden van Natuurmonumenten betalen € 10,- en niet-leden € 17,-. Kinderen betalen respectievelijk € 7,50 en € 11,-. Kinderen van OERRR betalen € 7,50.

Locatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR - Zuid-Beijerland
Startdatum van het evenement 14-09-2019
Starttijd: 10:15
Eindtijd: 13:00