Pagina opties

Groter
RSS

Je cv werkt - Oud-Beijerland

Vind de ideale baan

Hoe krijg je een voet tussen de deur bij de ideale werkgever? Laat je talenten zien en maak een perfect cv. De Walk&Talk in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland Centrum op 25 oktober is aan een succesvolle cv gewijd. 

Met een goede cv is de kans op een leuke baan optimaal. Alleen al om een uitnodiging te krijgen voor het eerste gesprek. Op de Walk&Talk lichten we samen cv’s  door, kijken we waar je goed in bent en hoe je het beste uit de verf komt op de arbeidsmarkt.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft om de maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden. Walk&Talk is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

De toegang is gratis. Graag vooraf aanmelden via activiteiten@debhw.nl of via de agenda op de website. Gewoon aanmelden in de Bibliotheek aan de balie kan ook. Vrijdag 25 oktober van 9.30-11.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve) – Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland.

Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve) – Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland
Startdatum van het evenement 25-10-2019
Starttijd: 09:30
Eindtijd: 11:30