Pagina opties

Groter
RSS

Jan en Sanne Terlouw op Bram Roza Festival - Nieuw-Beijerland

Dit item is verlopen op 11-07-2019.

Ze laten lezers onbedaarlijk sidderen met hun literaire thrillers. Of het nu gaat om een detective, een politieke essay of een emotioneel pleidooi  – ze slepen hun lezers zonder pardon mee. Reden genoeg voor De Bibliotheek Hoeksche Waard en het Bram Roza Festival om vader en dochter op woensdagmiddag 10 juli vanaf 15 uur uit te nodigen in de tent op het ‘t Gors bij het Spui in Nieuw-Beijerland. Onlangs verscheen hun nieuwe roman ‘De 90ste verjaardag van Louis van Roosgaarde’. Een spannende familieroman die de lezer van begin tot eind op het puntje van de stoel houdt.

Jan Terlouw, natuurkundige, is vooral bekend door zijn jeugdboeken en politieke carrière. Sanne Terlouw is neerlandica en schrijfster. Na de pensionering van Jan heeft hun creatieve samenwerking een vlucht gekregen. In hun gezamenlijk oeuvre zien we bloederige lijken en regelrechte wreedheid, maar ook knappe bizarre wendingen en goed gesponnen ongelooflijke verhalen.

Op het Bram Roza Festival vertelt het bekende schrijversduo over hun werk en over samen schrijven. Hoe pak je dat aan en wat zijn de voordelen van samen schrijven? Hoe vul je elkaar aan, juist als je ideeën een beetje schuren? Waarom zijn Jan en Sanne eigenlijk schrijvers geworden en hoe is het om als vader en dochter samen te werken?

In de pauze is boekhandel Bij-Arie aanwezig en zullen de beide schrijvers hun boeken signeren.

Entree € 17,50 (leden bibliotheek Hoeksche Waard € 12,50). Kaarten reserveren via de website van het Bram Roza Festival of via de link op de website van de bibliotheek. Of vraag er naar bij de balie in één van de vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard. 

Locatie: ‘t Gors aan de Spuidijk (ingang bij de pont naar Spijkenisse) in Nieuw-Beijerland
Startdatum van het evenement 10-07-2019
Starttijd: 15:00