Ideeën voor het Numans-Dorps-huis - Numansdorp

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben opgevangen en of gelezen is er voor woensdag 22 januari een inloopavond georganiseerd. Wat de initiatiefnemers en sympathisanten met deze avond voor hebben is om te kijken wat de Numansdorpse inwoners van het plan vinden om weer een multifunctioneel centrum te hebben en wat hun ideeën zijn, zoals wij dat nu voor ogen hebben, om het ongebruikte Gemeentehuis van Cromstrijen om te dopen tot “Het Numans-Dorps-huis”.

De gedachten zijn nu om daar huisvesting en ruimten te creëren voor bijeenkomsten en vergaderingen van verenigingen, groeperingen als kunstenaars, dans en muziek met expositie en waar demonstraties gehouden worden. Ook denken we aan kleine woningen voor de jeugd of voor wie even een plekje zoekt, maar flexplekken voor kleine- en één-mansbedrijven zijn ook mogelijk.

Er kan ook ruimte voor politie en de eigen gemeente gerealiseerd worden voor gesprekken met de dorpsbewoners maar ook kan het servicecentrum weer op zijn bestaande plek terugkeren waarbij de medewerkers weer gebruik kunnen maken van de faciliteiten en de privacy die door de inwoners gewenst is.

Dus heeft u ook belangstelling en of goede ideeën? Kom dan op woensdag 22 januari om 20:00 uur naar de inloop-avond. We starten de avond met een rondleiding door het voormalig gemeentehuis en starten in de aula van de "Dubbeldekker" - naast voormalig gemeentehuis. We sluiten af met een drankje.

Voor meer informatie en opgave kunt u mailen naar numansdorphuis@gmail.com.

Locatie: Aula van de Dubbeldekker - Numansdorp
Startdatum van het evenement 22-01-2020