Pagina opties

Groter
RSS

Eerste Hoeksche Bijenmarkt – Strijen

Dit item is verlopen op 10-10-2019.

Voor het eerst organiseert de kersvers opgerichte Imkersvereniging Hoeksche Waard een uniek evenement in de Hoeksche Waard: De Hoeksche Bijenmarkt.

Ervaar zelf Hoeksche Waardse honing en andere streekproducten

Op zaterdag 5 oktober vindt de eerste Hoeksche Bijenmarkt plaats bij Beleef het en Eet het in Strijen. Gedurende de dag krijgen lokale imkers de gelegenheid om hun bijenproducten te laten keuren door het Hoeksch publiek en deze uiteraard te verkopen. Er is een ruim aanbod aan imkermaterialen zoals kasten en gereedschappen te vinden.

Ontdek het belang van bestuivinginsecten

De Hoeksche Bijenmarkt is in eerste een reeks activiteiten.  Enerzijds om de Hoeksche Imkersvereniging onder de aandacht te brengen en haar ledenaantal te vergroten en anderzijds het belang van bestuivinginsecten voor het ecosysteem onder de aandacht te brengen. De Hoeksche Bijenmarkt moet een terugkerend evenement worden.

Een gezellig gezinsuitje

Naast de prachtige locatie waar de bijenmarkt plaatsvindt biedt Beleef het en Eet het ook de mogelijkheid om je eigen landbouwproducten bij hen te oogsten. Kortom een echt gezinsuitje op zaterdag 5 oktober 2019.

Meer informatie

Zaterdag 5 oktober 2019 | Locatie: Beleef het en Eet het! | Groot Cromstrijensedijk 17a in Strijen | Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk | Toegang gratis

Locatie: Locatie: Beleef het en Eet het!, Groot Cromstrijensedijk 17a in Strijen
Startdatum van het evenement 05-10-2019
Starttijd: 10:00
Eindtijd: 17:00