Pagina opties

Groter
RSS

Diabetescafé gezond leven - Oud-Beijerland

In de volksmond wordt het suikerziekte genoemd. Veel mensen hebben het en moeten er mee leren leven. Hoe ga je ermee om en wat zijn de risico’s en hoe kan je de gevolgen beperken? De Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland organiseert dit diabetescafé op 17 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur in samenwerking met Diabetesvereniging Nederland (DVN).

Hans de Rooij van Diabetesvereniging Nederland vertelt over Leven met Diabetes. Hij geeft tips en advies aan mensen die de diagnose Diabetes hebben gekregen. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen. Centraal staat de vraag: wat kan je zelf doen om zo gezond mogelijk te leven? Dit diabetescafé op 17 oktober is bedoeld voor lotgenoten, naasten en andere geïnteresseerden.

Iedereen met diabetes zou naar deze avond moeten komen. Niet alleen een gelegeheid om te delen hoe anderen met diabetes omgaan, ook komen praktische kanten aan bod. Maak gebruik van hulp en inspiratie van anderen als leidraad voor leven met suikerziekte.

Onder de titel Eigen Kracht organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met diverse partners een serie lezingen op het gebied van gezondheidspreventie en zelfzorg.

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve) | Steenenstraat 24 | Donderdagavond 17 oktober 2019 van 19.00 uur tot 21.00 uur | Vooraf aanmelden noodzakelijk via activiteiten@debhw.nl, via de website de Bibliotheek Hoeksche Waard of in de Bibliotheek | Toegang gratis 

Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve), Steenenstraat 24
Startdatum van het evenement 17-10-2019
Starttijd: 19:00
Eindtijd: 21:00