Pagina opties

Groter
RSS

Diabetes en mijn hart - Oud-Beijerland

Dit item is verlopen op 31-05-2019.

In de volksmond wordt het suikerziekte genoemd. Veel mensen hebben het en moeten er mee leren leven. Hoe ga je ermee om en wat zijn de risico’s en hoe kan je de gevolgen beperken? De Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland organiseert dit diabetescafé op 4 april van 19.30 tot 21.00 uur in samenwerking met Diabetesvereniging Nederland (DVN).

Hans de Rooij van Diabetesvereniging Nederland vertelt over Leven met Diabetes. Hij geeft tips en advies aan mensen die de diagnose Diabetes hebben gekregen. Deze keer is het thema: diabetes en mijn hart. Welke gevolgen heeft diabetes voor je hart. Hoe hangen hart- en vaatzieken en diabetes met elkaar samen? Wat kan je zelf doen om zo gezond mogelijk te leven? Dit diabetescafé op 4 april is bedoeld voor lotgenoten, naasten en andere geïnteresseerden.

Iedereen met diabetes zou naar deze avond moeten komen. Niet alleen is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen. Ook komen praktische kanten aan bod. Maak gebruik van hulp en inspiratie van anderen als leidraad voor leven met suikerziekte.

Onder de titel Eigen Kracht organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met diverse partners een serie lezingen op het gebied van gezondheidspreventie en zelfzorg. Het thema van het diabetescafé is deze keer: diabetes en mijn hart.

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve) | Steenenstraat 24 | Donderdagavond 4 april van 19.30 uur tot 21.30 uur | Vooraf aanmelden noodzakelijk via activiteiten@debhw.nl, via de website www.debhw.nl of in de Bibliotheek | Toegang gratis 

Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland - Steenstraat 24
Startdatum van het evenement 04-04-2019
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 21:00