Pagina opties

Groter
RSS

BoekStart: workshop muziek met Suze - Puttershoek

Speciaal voor (groot)ouders en hun (klein)kindje organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop muziek met Suze. Deze muzikale workshop is leuk voor kindjes van 3 maanden t/m 4 jaar.

Dat baby's van muziek houden lijken we instinctief aan te voelen. We neuriën, zingen en wiegen baby's wanneer ze onrustig zijn en zetten een muziekdoosje aan of zingen een liedje bij het slapen gaan. Bij het ouder worden blijft deze liefde voor muziek vaak in stand. Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Naast het kalmeringseffect en het plezier is bezig zijn met muziek ook nog eens leerzaam. Het stimuleert de taal- en klankontwikkeling, waardoor kinderen automatisch bezig zijn met het leren praten.

De vrolijke en leerzame ochtend is op dinsdag 18 februari om 10.00 uur in de Bibliotheek Puttershoek. Er worden liedjes gezongen, er wordt gedanst en op instrumentjes gespeeld.

De Bibliotheek organiseert regelmatig activiteiten voor baby’s en hun ouders: BoekStart workshops. Tijdens de workshop is het voor ouders mogelijk om gelijk hun kleintje in te schrijven bij de Bibliotheek. Dit is gratis en men krijgt ook nog een leuk BoekStartkoffertje mee. In dit koffertje zitten onder andere twee babyboekjes en een folder over voorlezen.

Deelname aan dit programma kost € 2,- per persoon. Dit geldt voor zowel ouders als kinderen. Aanmelden kan via de agenda op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Datum, tijd en locatie:

- dinsdagochtend 18 februari, van 10.00 tot 10.30 uur, Bibliotheek Puttershoek

Locatie: Bibliotheek Puttershoek | Zomerplein 15 | 3297SE Puttershoek
Startdatum van het evenement 18-02-2020
Starttijd: 10:00
Eindtijd: 10:30