Pagina opties

Groter
RSS

Boekstart workshop babygebaren - Puttershoek

Communiceren met je kind, als praten nog niet lukt

Kleine kinderen willen graag van alles aan jou vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal.

De motoriek van de handjes is al op hele jonge leeftijd (vanaf 8 maanden) ontwikkeld, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig en leuk!

Op donderdag 24 oktober kun je in Puttershoek meedoen aan een workshop babygebaren. In deze workshop leert een docente van Baby- en kindergebaar je alles over gebaren met jonge kinderen. Naast de theorie leer je natuurlijk zelf ook een aantal gebaren en bekijk je filmpjes met voorbeelden. Er worden boekjes gelezen en liedjes gezongen. Je gaat met genoeg inspiratie naar huis om direct thuis met je kind te kunnen gaan gebaren. Stilzitten is uitgesloten bij deze vrolijke workshop.

BoekStart workshop babygebaren – donderdag 24 oktober van 10.30-11.00 uur – Bibliotheek Puttershoek – toegang € 2,- per persoon (per volwassene en per kind) – aanmelden via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard of aan de balie van de Bibliotheek.

Locatie: Bibliotheek Puttershoek, 't Huys te Hoecke, Zomerplein 15 in Puttershoek
Startdatum van het evenement 24-10-2019
Starttijd: 10:30
Eindtijd: 11:00