Pagina opties

Groter
RSS

BoekStart voorlezen en knutselen - Puttershoek

In de maand maart organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard voor de tweede keer de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek. Het thema is ‘lente’ en de ochtend is geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.

Waar en wanneer?

Kom gezellig luisteren naar de verhaaltjes en maak een mooi knutselwerkje in de Bibliotheek Puttershoek op woensdagochtend 4 maart. Het begint om 10.30 uur en om 11.30 uur is het afgelopen.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

De activiteit is op woensdag 4 maart van 10.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Puttershoek en is voor kinderen van 0-4 jaar. Meedoen kost € 2,- voor 1 kindje en 1 ouder. Aanmelden kan via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard of bij de balie in de Bibliotheek.

Locatie: Bibliotheek Puttershoek | Zomerplein 15 | 3297SE Puttershoek
Startdatum van het evenement 04-03-2020
Starttijd: 10:30
Eindtijd: 11:30