Pagina opties

Groter
RSS

BoekStart – poppenkast en knutselen - Oud-Beijerland

In de maand november organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland voor het eerst de BoekStart workshop poppenkast en knutselen voor kinderen tot 4 jaar. Het thema is dit keer: sinterklaas!

Waar en wanneer?

In plaats van voorlezen en knutselen gaan we deze ochtend kijken naar een poppenkastvoorstelling. Kom ook gezellig kijken naar de poppenkast en maak een leuk sinterklaas knutselwerkje in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op woensdagochtend 27 november. Het begint om 10.30 uur en om 11.30 uur is het afgelopen.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

De activiteit is op woensdag 27 november van 10.30 uur tot 11.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en is voor kinderen van 0-4 jaar. Meedoen kost € 2,- voor 1 kindje en 1 begeleider. Aanmelden kan via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard of bij de balie in de Bibliotheek.

Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve), Steenenstraat 24
Startdatum van het evenement 27-11-2019
Starttijd: 10:30
Eindtijd: 11:30