Bijeenkomst 'Verdienen aan Duurzaamheid' - Klaaswaal

Dit item is verlopen op 11-10-2019.

Op donderdag 10 oktober is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag organiseren Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Energieke Regio, provincie Zuid-Holland, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden en gemeente Hoeksche Waard speciaal voor alle ondernemers in de Hoeksche Waard een bijeenkomst met als thema ‘Verdienen aan Duurzaamheid’.

Als ondernemer uit de Hoeksche Waard kunt u alles over duurzaamheid horen, zien en ervaren tijdens de bijeenkomst ‘Verdienen aan duurzaamheid’. Gastheer Dirk Reedijk van Reedyk B.V. uit Klaaswaal deelt deze middag graag zijn ervaringen over het verduurzamen van zijn bedrijfspand. Gastspreker Merijn Tinga voert actie tegen plastic vervuiling en zet zich in voor het behoud van onze planeet. Hij vertelt hoe u succesvol stappen kunt zetten die passen bij uw duurzame waarden.

Bekijk het volledige programma en meld u aan via de website van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard

Locatie: Reedyk B.V. Klaaswaal
Startdatum van het evenement 10-10-2019