Terug naar het overzicht

Akse Media start met controle adressenoverzicht gemeentegids

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Eind november/begin december brengt uitgever Akse Media de nieuwe gemeentegids Hoeksche Waard uit. Deze week start de uitgever met het controleren van het adressenoverzicht voor aankomende gids.                                

Telefonische controle of via e-mail

De adressen waarbij een e-mailadres vermeld staat, krijgen een e-mail om de gegevens te controleren. In elke e-mail staat een unieke, persoonlijke code. Met die code kan men zelf de gegevens controleren en eventueel aanpassen. Met de overige vermeldingen uit het adressenoverzicht neemt Akse Media de komende periode telefonisch contact op.

Staat uw organisatie, vereniging of bedrijf nog niet in de gemeentegids?

Neem dan zelf contact op met Akse Media. Aanmeldingen, aanvullingen op- en wijzigingen in de gemeentegids Hoeksche Waard zijn van harte welkom! U kunt de informatie op de volgende manieren doorgeven:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Hoeksche Waard);
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Hoeksche Waard) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Geef uw aanmelding/wijziging door vóór 28 augustus

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot zaterdag 28 augustus 2021.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘gemeentegids Hoeksche Waard’. Wij benadrukken dat dit de enige officiële gids is die met medewerking van de gemeente verschijnt.