Terug naar het overzicht

Actie Pepernoot door Fonds Kinderhulp

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Actie Pepernoot komt er weer aan! Net als afgelopen jaren zet Kinderhulp zich ook dit jaar weer keihard in om te zorgen dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond.

Voor wie is Actie Pepernoot?

Met Actie Pepernoot geeft Fonds Kinderhulp cadeaucodes weg ter waarde van 25 Euro, voor kinderen en jongeren van 0 t/m 20 jaar die in armoede opgroeien. De codes zijn online te besteden bij V&D. V&D is sinds enkele jaren een webwinkel.

Nu hebben wij, sociaal makelaars Welzijn Hoeksche Waard, niet alle gezinnen in beeld die mogelijk in aanmerking kunnen komen voor de actie. Wij zoeken gezinnen die in armoede leven en die wat leuks kunnen gebruiken.  Ons verzoek is om kinderen die in aanmerking komen voor de actie bij ons aan te melden, zodat wij de aanvraag kunnen doen bij het Fonds. Wij bundelen dan de aanvragen zodat het in één keer kan worden verstuurd. Let op: de aanvraag is helaas geen garantie! We ontvangen de aanmeldingen graag uiterlijk 25 oktober, zodat we de aanvraag snel kunnen doen naar het Fonds en hopelijk niet achter het net vissen. Dat zou jammer zijn en zeker niet in de laatste plaats voor de kinderen.

Aanmelden en meer informatie

We hebben diverse gegevens nodig voor de aanvraag. Komt uw gezin in aanmerking of kent u (als professional) een gezin dat hiervoor in aanmerking? Neem dan contact op met Welzijn Hoeksche Waard. Wij kunnen dan de voorwaarden voor de aanvraag met u doornemen.

Voor vragen en aanmeldingen kunt u terecht bij Joyce Krom, Corine Velthuyzen en Annemarie Zirkzee. Dat kan via het algemene nummer 088-7308900 of info@welzijnhoekschewaard.nl

U las zojuist een nieuwsbericht van Welzijn Hoeksche Waard.